PP KOMPRESIONI FITING, OBUJMICE I PP KUGLA VENTILI

PP kompresioni fiting obezbeđuju savršeno hidraulično brtvljenje u konstrukciji distributivnih sistema pod pritiskom. Obujmice ili ogrlice proizvedene su od polipropilena da bi se napravili jednostruki ili dvostruki spojevi koji mogu biti povezani sa polietilenskim cijevima. SAB kompresioni fiting i obujmice dizajnirani su za povezivanje polietilenskih cijevi spoljnog prečnika od 16 do 110 mm, potpuno su kompatibilni sa svim PELD, PEHD, PE40, PE80 i PE100 cijevima u skladu sa svim važećim standardima i normama, koriste se za distribuciju vode za piće i tečnosti pod pritiskom do 16 bara za generičke aplikacije. Kvalitet korišćenih materijala čini ove armature otpornim na nagrizanje brojnim hemijskim supstancama i na UV zrake. Univerzalna instalacija SAB fitinga može se koristiti za povezivanje sistema pomoću PE metričnih cjevovoda sa postojećim cijevima od bilo kog materijala.

   LINIJE PROIZVODA: 

PROIZVODI SVRSTANI U GRUPE

Linija proizvoda pogodni za upotrebu sa polietilenskim cijevima PE80, PE100, LDPE, sa nominalnim pritiskom PN4, PN6, PN10 i PN16.

PP kompresioni fiting je namjenjen za spajanje PE cijevi. Koristi se u sistemima za distribuciju pijaće vode i drugih tečnosti. Vrlo se lako i jednostavno montira i garantuje siguran spoj.

Naše PP obujmice ili ogrlice se koriste za pravljenje brzih jednostrukih ili dvostrukih otvora sa nominalnim pritiskom do 16 bara, dostupne su od prečnika D.25 do D.315 mm sa raznim otvorima na navojima (od ½” do 4″).

PP fiting sa navojem odnosi se na fiting različitih dimenzija i načine spajanja koji se koristi u navodnjavanju, poljoprivredi i industriji. Nudimo ih u različitim oblicima kao što su koljena, t-komadi, niplovi, razne redukcije, čepovi i kape za navodnjavanje i sav drugi materijal potreban za podešavanje i povezivanje sistema za navodnjavanje u zavisnosti od zahjteva posla, terena i potreba.

PP ventili sa navojem, dostupni u verzijama BSP, NPT GHT i prilagodljivi na zahtijev, mogu se spajati sa metalnim i plastičnim navojima, koristeći teflon da garantuje zaptivanje na navoju, ventili su PN16 sa unutrašnjim navojem, kugla ventili sa prirubnicom dostupni od DN40 do DN125.