Prskači
Su ukopani u nivou vašeg travnjaka i napajaju se preko cjevnih sistema postavljenih ispod površine. Izlaze iznad površine travnjaka samo za vrijeme zalijevanja, koje je automatski postavljeno na osnovu predhodno definiranih parametara. Nakon uspješno obavljenog prskanja travnjaka, raspršivači se vraćaju u nivo travnjaka i ne smetaju košenju i drugim aktivnostima. HUNTER raspršivači su napravljeni i projektovani kako bi mogli da odole vandalskim oštećenjima, što ih čini idealnim i za navodnjavanje javnih zelenih površina.

Dizne
Bilo da je zadani uslov padina nekog obronaka, zakrivljena gredica ili neki drugi specijalni predio za instalaciju, izazovni uglovi zahtijevaju mlaznice koje se prilagođavaju njihovoj okolini. Podesive mlaznice Hunter “Pro Adjustable” pokrivaju bilo koji ugao koji je potreban na bilo kojem pejzažu sa tačnošću fiksne mlaznice. Dizajnirane za ispuštanje većih kapljica vode, ove mlaznice su pouzdane, tačne i potpuno podesive pod bilo kojim uglom od 0 ° do 360 °. Hunter “Pro Adjustable” mlaznice dostupne su u sedam modela koji pokrivaju udaljenosti od 1,2 m do 5,2 m koristeći preporučeni pritisak. Radi jednostavnog raspoznavanja, modeli dizni su u bojama zasnovano od radiusa pokrivanja.

Savremeni automatski sistem za navodnjavanje pretvara vaše vrijeme koje ste potrošili na navodnjavanju u vaše slobodno vrijeme

www.navodnjavanjeshop.com
POP-UP ROTATORI
MP Rotatori
DIZNE PODESIVE
TIJELO PRSKAČA